Dr. Serkan Aygin

Dr. Serkan Aygın frontal photo shoot with white dress
About

Dr. Serkan Aygin

Dr. Serkan Aygın was werkzaam in de eerste teams die haartransplantaties uitvoerden in Turkije en werkt sinds 1996 aan behandelingen voor haarverlies.

Hij voltooide zijn medische basisopleiding aan de medische faculteit van Istanbul Capa. Hij werkte als Dermatologie Specialist in Dermatology and Hair Diseases Polyclinic in het Vakıf Gureba Hospital.

Hij voltooide de specialisatietraining klinische farmacologie aan de universiteit van Istanbul en de specialisatieopleiding dermatologie in het Vakıf Gureba-ziekenhuis.

Hij werkte als Dermatologie Specialist in Dermatology and Hair Diseases Polyclinic in het Vakıf Gureba Hospital.

Dr. Serkan Aygın heeft gehandeld vanuit de visie om zich te concentreren op een enkel vakgebied en zich te specialiseren hierin en was een van de eersten die door de jaren heen alle technieken en innovaties op het gebied van haartransplantatie heeft gevolgd.

In de wereld is het een van de weinige artsen die hebben bijgedragen aan de bekendheid van haartransplantatie van Turkije.

In de eerste jaren voerde hij haartransplantaties uit met behulp van de FUT-techniek.

Hij is een van de eerste artsen die de FUE-techniek toepast, die in de jaren daarna veelvuldig wordt toegepast en nog steeds over de hele wereld.

Hij werkte als Dermatologie Specialist in Dermatology and Hair Diseases Polyclinic in het Vakıf Gureba Hospital.

Ons missie

Om oplossingsgerichte haartransplantatieservice te bieden met onze deskundige artsen in het veld, in overeenstemming met nauwkeurige, betrouwbare en ethische waarden, met nationale en internationale normen, waarbij we al onze patiënten gelijke service bieden.

Onze kliniek

t
our-c-1
our-c-2
our-c-3
our-c-4
our-c-7
our-c-10
our-c-15
our-c-12
Tevreden patiënten

Getuigenissen

Yuval cohen

Im very pleased! The clinic is like an oiled big machine. Everything is working....thank you all the staff, spaeshely Jessie and Benny.

Read More
Mina barsoum

The operation was perfect, all the staff were professionals especial Dr sarkan also the clinic representative person at the hotel(Samir)were really s

Read More
Antonie Brooks

Amazing place with amazing staff. They couldnt have been more helpful and professional, but also really friendly and sweet.

Read More
Steve Maile

Amazing...completely 5 star treatment from start to finish .THANKYOU Dr Serkan & all the amazing staff & medical team .Who did an excellent job & real

Read More
Ilan Mahdi

After my experience with DR serkan I can said trust with closing eyes clean ,professional ,patient ,they are working so hard to make their Patients ha

Read More

Voor en na foto's

U kunt het formulier invullen en direct de voor en na foto's zien. Er wordt automatisch een bericht naar uw mobiele telefoon of e-mailadres gestuurd.

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om verkeer te analyseren.