Haarspoeling na de operatie Haarspoeling na de operatie

nl 2020-03-23 13:52:00 2020-10-28 08:47:44 Haarspoeling na de operatie

Haarspoeling na de operatie

Wassen helpt bij het verwijderen van korsten en versnelt het genezingsproces.We zullen u voorzien van een shampoo en lotion voor het haarwasproces.

Na haartransplantatie moet het haar wassen 3 dagen na haartransplantatie worden gestart en moet u de instructies gedurende 15 dagen eenmaal per dag volgen.

Als na 15 dagen alle korstjes zijn verwijderd, hoeft u geen lotion meer te gebruiken, gebruik gerust een shampoo om te wassen en kunt u de shampoo voorzichtig met uw vingertoppen wrijven.

BELANGRIJKE OPMERKING: Houd er rekening mee dat u het getransplanteerde haar binnen de eerste twee maanden verliest.

EERSTE EN DE TWEEDE WEEK

Stap 1. Aanbrengen van het lotion

The symbol of administration of lotion after a hair transplant

Verzachtende lotion bevordert de regeneratie van huidcellen, hydrateert de huid en verzacht de korstjes.

Donorgebied en ontvangersgebied:

De lotion wordt zowel op getransplanteerde als donorgebieden aangebracht.The lotion will be applied on both transplanted and donor areas. Bedek beide gebieden voorzichtig door zachtjes te tikken met 7-8 druppels lotion.Wacht 1 uur en spoel uit tijdens het wassen van het haar. Zorg ervoor dat u de lotion in dezelfde richting van de getransplanteerde grafts aanbrengt om schade te voorkomen. Merk op dat u meer lotion voor het donorgebied kunt gebruiken.

 

Stap 2. Aanbrengen van shampoo

The symbol of shampoo usage after a hair transplant

De speciale medische shampoo wordt gebruikt om de korstjes te verwijderen en het herstelproces te bevorderen. 1 uur nadat u de lotion heeft aangebracht, kunt u beginnen met wassen zoals beschreven. Gebruik de meegeleverde medische shampoo om schuim tussen uw handen te creëren en verspreid het schuim voorzichtig door uw donor- en ontvangend gebied zonder te wrijven of sterke bewegingen te maken. Laat het schuim 2-3 minuten intrekken voordat u het afspoelt. 

 

STAP 3 SPOELEN

The symbol of post operative hair wash

Spoel uw hoofd niet af met heet water onder druk; gebruik lauw water. Giet wat water op je hoofd door een kom te gebruiken (gebruik niet de douche). Het is belangrijk om de shampoo goed uit te spoelen.

 

STAP 4 DROGEN

Haarspoeling na de operatie STAP 4 DROGEN

Gebruik geen handdoeken om uw haar te drogen. Gebruik een föhn in een modus voor koele lucht en op een matige afstand van uw hoofd.

 

DERDE EN VIERDE WEEK

Als u nog steeds wat korstjes heeft, doe dan 12-15 druppels lotion op het getransplanteerde gebied en laat dit maximaal 2 uur staan. Was het daarna met de door ons verstrekte shampoo en masseer zachtjes om de korstjes te verwijderen. 1 maand na de operatie bent u de risicovolle fase gepasseerd; u kunt terug naar uw normale leven en ook handdoeken gebruiken. 

KLEINE HERINNERING: STUUR ONS FOTO'S VAN UW HOOFD UIT VERSCHILLENDE HOEKEN NADAT U DE WASINSTRUCTIES GEDURENDE TWEE WEKEN HEBT GEVOLGD. 


Voor en na foto's

U kunt het formulier invullen en direct de voor en na foto's zien. Er wordt automatisch een bericht naar uw mobiele telefoon of e-mailadres gestuurd.

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om verkeer te analyseren.