Baardtransplantatie Baardtransplantatie

nl 2020-03-24 09:43:00 2020-10-30 02:01:12 Baardtransplantatie
-

Baardtransplantatie

Baard- en snortransplantatie is een procedure die wordt uitgevoerd bij mannen die ofwel haaruitval op hun baard en snor hebben of geen baard kunnen laten groeien.

Net als haar spelen ook een baard en snor een grote rol in het uiterlijk van een man.
Baardtransplantatie en snortransplantatie is de beste oplossing voor baard- en snorhaarverlies veroorzaakt door testosteron, voor mannen die een intensief en regelmatig ogende baard of snor willen hebben.

U kunt uw gezichtshaar terugkrijgen door een baardtransplantatie te ondergaan.

DHI baard- en snortransplantatie

DHI baard- en snortransplantatie

 

Bij baardtransplantatie wordt, vergelijkbaar met haartransplantatie, de DHI-techniek gebruikt. De follikels die zich op de achterkant van het hoofd tussen de twee oren bevinden, worden een voor een weggenomen en met behulp van een implanteerpen op de nodige plaatsen geïmplanteerd.

FUE-gezichtstransplantaties worden uitgevoerd onder lokale anesthesie, en net als bij haartransplantatie wordt er geen ernstige pijn of pijn ervaren.
Na de operatie zullen er geen littekens of steken zijn.
 

Stadia van baard- en snortransplantatie:

Overleg: De procedure begint met een doktersonderzoek zoals bij alle transplantatieoperaties.
Tijdens het consult worden twee hoofdzaken besproken.
Ten eerste de behoefte aan het ontvangende gebied en ten tweede het aantal grafts dat kan worden gewonnen uit het donorgebied.
 

Operatie: Tijdens de procedure wordt rekening gehouden met de groeirichtingen van het baardhaar voor een succesvol natuurlijk ogend resultaat.Er zijn twee hoofdonderdelen van de baardtransplantatieprocedure, net als andere haartransplantaties; respectievelijk transplantaatextractie en de implementatie van transplantaten in het ontvangende gebied.
Donorhaar wordt uit het gebied tussen de twee oren aan de achterkant van de nek gehaald en een voor een geïmplanteerd met de FUE-methode van Dr.Serkan Aygın.
Reiniging & PRP:
De dag na de operatie krijgen patiënten een schoonmaak- en PRP-behandeling in de kliniek.
Voordat u de kliniek verlaat, krijgt u specifieke instructies over punten waarmee u rekening moet houden met betrekking tot de postoperatieve periode en krijgt u ook een demonstratie hoe u uw haar moet wassen.
 

Wie zijn de juiste kandidaten voor een baardtransplantatie?
Mannen die een natuurlijk ogende intensieve baard of snor wensen, kunnen ervoor kiezen om een baardtransplantatie te ondergaan bij de Dr. Serkan Aygın Clinic.
Mannen die last hebben van baardhaarverlies of vlekkerigheid hebben en voldoende donorhaar hebben, zijn de juiste kandidaten voor baardtransplantatie.
 

Herstel: Na een week ziet het getransplanteerde gebied er heel natuurlijk uit.
Herstel van het donorgebied is ook snel, in 15 dagen krijgt u het uiterlijk dat u had voor de operatie.
Herstelinstructies zijn hetzelfde als de procedure voor FUE-haartransplantatie.

Na zes maanden zien patiënten het meeste van het uiteindelijke resultaat, en na 12-18 maanden is het mogelijk om een intensief en natuurlijk ogend gezichtshaar te zien.


Voor en na foto's

U kunt het formulier invullen en direct de voor en na foto's zien. Er wordt automatisch een bericht naar uw mobiele telefoon of e-mailadres gestuurd.

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om verkeer te analyseren.