Dhı Haartransplantatie Dhı Haartransplantatie

nl 2020-03-30 09:57:00 2020-10-28 03:43:26 DHI-haartransplantatie
Watch video to see step by step procedure

DHI-haartransplantatie

Hoewel sommige onderzoeken accepteren dat de DHI-techniek een nieuwe methode voor haartransplantatie is, erkennen sommige bronnen het wetenschappelijk niet als een techniek, maar buiten deze discussies wordt beweerd dat dit slechts een marketingtactiek is en dat deze toepassing een methode is van de FUE-techniek die wordt uitgevoerd met een implantaat.

Op dit punt is de belangrijkste conclusie van de discussies over de twee methoden dat de DHI-techniek wordt beschouwd als een afzonderlijke haartransplantatiemethode, omdat het een andere transplantatiestadium dan FUE betreft.

We zullen proberen objectief uit te leggen hoe haartransplantatie gebeurt met de DHI-techniek.

Op het eerste gezicht kan de DHI-techniek, in tegenstelling tot de FUE-techniek als volgt worden uitgelegd; Haarzakjes uit het donorgebied kunnen worden omschreven als een methode waarbij twee fasen tegelijk plaatsvinden, in de vorm van implanteren met een implantaat zonder het kanaal te openen.

De Implanter / Choi-naald heeft een zeer dunne, cilindrische en scherpe punt in vorm.
Deze Choi-naald met cilindrische punt heeft de vorm van een kanaal en het haar kan in de naald worden ingebracht door langs dit kanaal te rijden.
De reden waarom de DHI-techniek ook wel de Choi-methode wordt genoemd, is te wijten aan de aard van deze naald.

Toepassing van de DHI-methode

The DHI method procedure

Haarzakjes die zijn verzameld tijdens een haartransplantatie, uitgevoerd met een Choi-implanteerpen, worden één voor één in de pen geplaatst.
Deze plaatsing moet zeer zorgvuldig en nauwkeurig gebeuren. Nadat de assistenten die het plaatsingsproces uitvoeren elk haarzakje hebben geplaatst, geven ze deze haarzakjes aan de gespecialiseerde arts voor transplantatie.
Op dit punt transplanteert de arts de haarzakjes in een hoek van 40-45 graden, wat de meest geschikte hoek is. Afgezien van deze hoek is een ander belangrijk punt de juiste richting en dit moet gebeuren in overeenstemming met de richting van het vorige haar van de persoon die de transplantatie heeft ondergaan. Het wordt bepaald en geplant met de duwende functie van de naald.
Bij de operatie worden 2 tot 6 Choi-pennen en gemiddeld 15-16 Choi-tips gebruikt. De punten van deze pennen kunnen verschillende maten hebben. De factor die dit bepaalt, is de haarzakjes en de diktestructuur van de persoon.

Uiteraard heeft de Choi haartransplantatiemethode verschillende voor- en nadelen ten opzichte van de FUE-methode.
Laten we het eerst hebben over de voordelen die door de experts worden genoemd:
Het minimaliseert de tijd dat haarzakjes buiten het weefsel blijven en zorgt voor een gezondere transplantatie.
Het overlevingspercentage van haarzakjes is hoger.
Omdat het incisiegebied kleiner is, wordt het risico op bloeding zo veel mogelijk beperkt.
Omdat het incisiegebied kleiner is, wordt het risico op bloeding zo veel mogelijk beperkt.
Na de operatie is een sneller herstel te zien, zodat de patiënt in korte tijd gemakkelijk weer kan terugkeren naar zijn dagelijkse routine.
Bij deze methode kan een ongeschoren haartransplantatie gemakkelijker worden uitgevoerd.
De nadelen die we kunnen noemen ten opzichte van de FUE-methode zijn:
Om deze techniek goed te kunnen toepassen en te specialiseren, moeten zowel de dokter als het team een 
Er kan worden gezegd dat dit een duurdere methode is in vergelijking met andere haartransplantatiemethoden.
De persoon die de transplantatie zal uitvoeren, moet voorzichtig en in goede conditie zijn.
Transplantatie in een harig gebied betekent dat dit transplantatiegebied erg smal is en als de arts die de transplantatie uitvoerd niet genoeg ervaring heeft, kan het de Choi-tips en andere haarzakjes beschadigen tijdens het werken in dit smalle gebied.

Komt iedereen in aanmerking voor DHi / Choi-haartransplantatie?
Deze methode verscheen voor het eerst aan de Kyungpook National University in Korea.
Artsen die gespecialiseerd zijn in haartransplantatie hebben onderzoeken gedaan om deze techniek beter te begrijpen en volgens de resultaten van het onderzoek heeft  geconcludeerd dat niet iedereen geschikt is voor haartransplantatie met de eerst ontwikkelde Choi-pen en dachten ze dat deze toepassing een moeilijke methode was.
 
Er werd opgemerkt dat de eerste versie van de Choi Implanter-pen betere resultaten opleverde bij Aziatische patiënten met haarverlies in vergelijking met andere etniciteiten.
Deskundigen die dit fenomeen bestudeerden, concludeerden dat het haar van Aziatische mensen over het algemeen wordt onderscheiden als dik, steil haar, en dat de krulkenmerken en dunnere diameters van andere rassen het moeilijk maken om de gebruikte inbrenginrichting correct op zijn plaats te plaatsen. De belangrijkste maten van naalden die in het vroege stadium werden gebruikt, varieerden tussen 0,8 en 0,9 mm.

Ze toonden als voorbeeld van deze situatie, vooral de dunstrengige en gebogen haarzakjes die werden beschadigd tijdens het plaatsen van de implantatortip en transplantatie.
Daarom zijn niet alle patiënten de ideale kandidaten voor het gebruik van de Choi implantatiepen tijdens hun haartransplantatie.
In tegenstelling tot de voorgestelde bevindingen waren sommige artsen het niet eens met deze stelling, wat erop wijst dat met meer training en ervaring met de Choi implantatiepen, effectieve plaatsing van transplantaten met elk type haarkenmerk mogelijk zou kunnen zijn.

Met de wetenschappelijke en technische vooruitgang zijn de haartransplantatieprocedures het afgelopen decennium verbeterd, tot een punt waarop het nu mogelijk is om een haartransplantatie uit te voeren met behulp van de Choi Implanter-pen met elk soort haarkenmerken, waardoor een nieuw tijdperk is ontstaan dat consistente, effectieve, voorspelbare, veilige maar vooral natuurlijk ogende resultaten.
Bij Dr. Serkan Aygin Clinic voeren we de DHI-haartransplantatietechniek uit, die natuurlijke, succesvolle en esthetisch aangename resultaten oplevert. Voor meer informatie over de DHI-methode kunt u contact met ons opnemen op + 90-555-100-4040

 


Voor en na foto's

U kunt het formulier invullen en direct de voor en na foto's zien. Er wordt automatisch een bericht naar uw mobiele telefoon of e-mailadres gestuurd.

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om verkeer te analyseren.