PRP Haarbehandeling PRP Haarbehandeling

nl 2020-03-30 17:32:00 2020-10-27 06:39:37 PRP Haarbehandeling
Bekijk de video om de stapsgewijze procedure te zien

PRP Haarbehandeling

Door PRP-behandeling wordt het haar verrijkt met trombocyten, die tijdens het centrifugatieproces zijn afgescheiden nadat een bloedmonster bij de persoon is afgenomen.
In het PRP-proces worden deze geconcentreerde bloedbestanddelen, bloedplaatjes, leukocyten, groeifactoren en cytokine, teruggegeven aan dezelfde persoon door te injecteren in het / de delen waar behandeling nodig is.
PRP is een behandeling die al jaren in Europa, de Verenigde Staten en het Verre Oosten wordt toegepast; Het is een veel voorkomende behandeling, vooral toegepast voor wondgenezing, genezing van weke delen, haarverliesbehandelingen en op andere gebieden van de geneeskunde.


Waar wordt PRP-haarbehandeling voor gebruikt?

PRP is een behandeling die wordt toegepast bij dunner wordend haar, vooral als gevolg van androgenetische alopecia, meestal bekend als haarverlies bij mannen.
PRP helpt haaruitval te voorkomen en zwak haar te versterken.
PRP kan ook worden toegepast na een haartransplantatie die is uitgevoerd in de Dr.Serkan Aygın Clinic om de haartransplantatieresultaten te verbeteren.

PRP-behandeling heeft de voorkeur van veel patiënten omdat het het postoperatieve genezingsproces ondersteunt en een positieve invloed heeft op de haargroei en haardikte na haartransplantaties.


Hoe wordt de PRP-applicatie uitgevoerd?
PRP-behandelingen worden uitgevoerd in ziekenhuizen.
Het proces begint met het verzamelen van bloed van de patiënt en gaat verder met het ronddraaien van het bloedmonster in een centrifuge om het bloedplaatjesrijke plasma te scheiden van de andere componenten van het volbloed.
Het geconcentreerde bloedplasma, waaronder bloedplaatjes, leukocyten, groeifactoren en cytokinen, wordt in de hoofdhuid van de patiënt geïnjecteerd.
Het hele proces duurt ongeveer 45 minuten.

 

De toepassing van PRP-behandeling

Bij wie wordt PRP-behandeling toegepast?

Mannen en vrouwen die last hebben van haaruitval of dunner wordend haar zijn goede kandidaten voor PRP-haartherapie.
De behandeling wordt in herhaalde sessies toegepast. Het kan elke 2 maanden of elke 3 maanden gedurende 1 jaar worden aangebracht, afhankelijk van de voorkeur en behoeften van de patiënten.

Als een meer geconcentreerde behandeling vereist is, kan PRP samen met haarmesotherapie worden toegepast. Worden deze twee behandelingen met elkaar gecombineerd, dan dient er tussen de twee behandelingen een interval van 15 dagen te zitten.

Hoe wordt PRP gebruikt bij haartransplantatie?

Dr.Serkan Aygın, op de dag na de haartransplantatie, na het verband, kan PRP haarbehandeling optioneel worden toegepast naast laserbehandeling of in plaats van laserbehandeling.

PRP-toepassing bij haartransplantatie-operaties helpt het weefsel snel te genezen en het haar in de getransplanteerde gebieden gedurende lange tijd in de actieve groeifase te blijven en het getransplanteerde haar na de operatie zich aan te passen aan het getransplanteerde gebied.
PRP-behandeling zorgt er ook voor dat het haarzakje intact blijft in de externe omgeving met de groeifactor die het bevat, en zorgt in korte tijd voor zuurstof- en voedingsopname van de haarzakjes met het nieuwe microvatvormende groeihormoon dat het bevat.
Om deze reden is het effectief bij het verhogen van de haargroeisnelheid na de procedure.
 


Voor en na foto's

U kunt het formulier invullen en direct de voor en na foto's zien. Er wordt automatisch een bericht naar uw mobiele telefoon of e-mailadres gestuurd.

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om verkeer te analyseren.