Sapphire FUE-haartransplantatie Sapphire FUE-haartransplantatie

nl 2020-03-23 13:47:00 2020-10-28 03:43:54 Sapphire FUE Technique
Watch video to see step by step procedure

Sapphire FUE Technique

De toename van technologische vooruitgang die elke dag plaatsvindt, heeft de weg geëffend voor de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve haartransplantatietechnieken en behandelingen voor haarverlies.
Haartransplantatie die in de loop van de jaren dramatisch is gevorderd en geëvolueerd, en zich heeft ontwikkeld tot een gevestigde en minimaal invasieve chirurgische procedure, heeft zijn definitieve vorm aangenomen in overeenstemming met het efficiëntere gebruik van nieuwe medische hulpmiddelen.

  De FUE-methode, die wordt beschouwd als een van de modernste en meest gebruikte haartransplantatietechnieken en zorgt voor natuurlijk ogende resultaten, heeft zijn succes nog een stap verder gebracht door het gebruik van speciale apparaten met saffiermesjes.

 

Sapphire FUE versus Klassieke FUE

The difference between Sapphire FUE mmm and Classic FUE regarding the opening of micro-channels

Het verschil tussen Sapphire FUE en Classic FUE met betrekking tot het openen van microkanalen

FUE, dat wordt uitgevoerd met tips die zijn gemaakt van echt saffier, wat een zeer kostbaar metaal is, verwijst naar het gebruik van een speciale saffierpunt in plaats van een metalen spleet in de kanaalopeningsfase van haartransplantatie.

FUE gemaakt met saffiertip is geen techniek, maar een innovatie toegepast in de FUE-methode.
Het is ontworpen om nog kleinere microkanalen te openen in het gebied waar de haarzakjes worden geplant, en om het genezingsproces en minimale korstvorming te versnellen.
Bij FUE (Follicular Unit Extraction) uitgevoerd met saffierpunt, worden haarzakjes afzonderlijk als follikels uit het donorgebied genomen met behulp van microtips met diameters van 0,6 - 0,7 - 0,8 mm onder lokale anesthesie door een micromotor.
Het verzamelde haar moet in de te openen kanalen worden geplant volgens de FUE-methode.
Deze kanalen hebben direct invloed op de hoek, richting en frequentieproblemen die het uiterlijk van het haar aanzienlijk beïnvloeden.
Om deze reden is het openen van kanalen de belangrijkste fase in het succes van een operatie.

Met behulp van deze speciale saffieruiteinden kunnen microkanalen nu het beste worden geopend.
Haarzakjes worden in deze kanalen getransplanteerd.
De kleine kanaaltjes geopend met scherpe, gladde en duurzame saffieruiteinden tussen 1,0 - 1,3 - 1,5 mm zijn de grootte van de haarzakjes en het zorgt ervoor dat de aantal geopende kanalen toeneemt.

The Advantages of FUE Performed with Sapphire Blades in Comparison With Steel Blades

 

Sommige haartransplantatiecentra beweren dat ze 65-70 wortels per cm² kunnen transplanteren naar hun patiënten die een transplantatie in de voorste haarlijn komen ondergaan en zo een natuurlijker uiterlijk krijgen.
 
Het is niet mogelijk om zo vaak een kanaal te openen dat geschikt is voor haartransplantatie, hetzij in FUE gemaakt met saffiertip, hetzij door toepassing van metal slit-techniek.
De reden is de natuurlijke hoek en richting die aan het haar moeten worden gegeven.
Wanneer u 65-70 grafts probeert te transplanteren in het genoemde gebied van vierkante centimeter, is het onmogelijk om dit haar met de natuurlijke hoek en richting te transplanteren.
De natuurlijke haarhoek is 40-45 graden.
Bij een dergelijke aanplant, ten koste van de toenemende dichtheid, kan het haar onder zeer steile hoeken worden getransplanteerd, wat resulteert in de resultaten die bekend staat 
 

Voordelen van FUE-haartransplantatie met saffierpunt boven Metal Slite:

Door het gladde oppervlak met antibacteriële eigenschappen, fysische eigenschappen zoals hardheid, scherpte en duurzaamheid, zullen er veel minder trillingen optreden bij het gebruik van een saffierpunt tijdens het groefproces. wordt bewaard.
Zo wordt ervoor gezorgd dat zowel het risico op trauma als weefselschade op het laagste niveau is.
FUE met saffiertip kan dichter worden getransplanteerd dan met een metalen spleetmethode, waardoor het mogelijk is om toe te passen op patiënten met haarverlies in meer gevorderde stadia.
Het gebruik van saffierbladen maakt het mogelijk om meer dichtheid te bereiken, waardoor een natuurlijker uiterlijk ontstaat.

 

 • 3D animation on creating incisions performed with Sapphire Blades

 • Vanwege de kleine afmeting van de kanalen die zijn geopend voor transplantatie, is de genezing van weefsel na de operatie sneller dan een metalen spleet en, belangrijker nog, er vindt een soepele verbinding op de huid plaats.
  Omdat de haarzakjes onder de meest natuurlijke hoek in de kanalen van hun eigen afmetingen worden getransplanteerd, is er geen mogelijkheid dat de haarzakjes loskomen en de hoekinstellingen veranderen.

  Wanneer een methode voldoende bekend en algemeen aanvaard is, is de volgende fase van de methode meestal "kwaliteitsgerichte perfectie.
  Haartransplantaties volgden in de loop van de tijd een soortgelijk proces.
  FUE, dat sinds 2004 wordt toegepast, is een wereldwijd geaccepteerde haartransplantatietechniek.
  Nu is het tijd om te voldoen aan en prioriteit te geven aan de verwachtingen van mensen op het gebied van kwaliteit en uitmuntendheid. Deze verwachting draagt 
  De FUE-techniek met saffierbladen, die wordt uitgevoerd bij Dr. Serkan Aygin Clinic biedt natuurlijke, succesvolle en esthetisch aangename resultaten. Wilt u meer informatie over FUE met saffiermesjes of een adviesgesprek aanvragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.


Voor en na foto's

U kunt het formulier invullen en direct de voor en na foto's zien. Er wordt automatisch een bericht naar uw mobiele telefoon of e-mailadres gestuurd.

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om verkeer te analyseren.