Soft FUE Soft FUE

nl 2020-03-24 09:40:00 2020-10-28 03:42:25 Soft FUE
Watch video to see step by step procedure

Soft FUE

Op het gebied van haartransplantatie vinden dagelijks ontwikkelingen plaats zodat patiënten deze operatie comfortabeler kunnen ondergaan. Dr. Serkan Aygin Clinic onderscheidt zich als een van de early adopters van Soft FUE-haartransplantatie; een innovatieve methode die in 2019 is vastgesteld. In enge zin geeft Soft FUE-methode aan; haartransplantatie uitgevoerd met sedatie.  Voordat we gedetailleerde informatie geven over de toepassing van sedatie, zullen we de basisstappen van haartransplantatie uitleggen.

Stappen van haartransplantatie

Het haartransplantatieproces bestaat uit 4 hoofdfasen. Deze fasen zijn;

1. Voorbereiding voor haartransplantatie

De voorbereidingsfase verwijst eigenlijk naar de desinfectie van het oogst- (donor) en transplantatie- (ontvangende) gebied, en nog belangrijker, het toedienen van anesthesie. Hoewel het toedienen van anesthesie wordt beschouwd als een preoperatieve fase van haartransplantatie, is het in feite de fase die het algehele comfort van de operatie bepaalt. Dit kan op zijn beurt alleen worden vastgesteld als de haarzakjes homogeen uit het donorgebied worden gehaald.
2. Oogsten van transplantaten

Na toediening van lokale anesthesie worden individuele folliculaire eenheidstransplantaten geëxtraheerd met behulp van een micromotor, bediend met fijne punten op lage snelheid.
"Een goede extractie van de haarzakjes is van het grootste belang om het succes en de levensvatbaarheid van het getransplanteerde haar te verzekeren.
Met andere woorden, het punt dat de natuurlijkheid bepaalt na haartransplantatie, is dat de verzamelde haarzakjes niet zichtbaar zijn. Hiervoor moeten haarzakjes met een homogene verdeling uit de nek worden verzameld.
Wat is het verschil tussen graft en follikel bij haartransplantatie?
3. Openen van de kanalen

Kanaalopening is de belangrijkste stap voor een natuurlijk haaruiterlijk.
De natuurlijkheid is dat de kanalen worden geopend met de juiste hoek en richting, evenals de dichtheid van het te transplanteren haar. Deze hoek is de hoekverhoging van het haar naar de huid, die ongeveer 40-45 graden is. Wat wordt bedoeld met het uitdrukken van richting is de natuurlijke (kam) richting van het haar. De kanalen die worden geopend door deze twee punten te volgen, zullen de meest natuurlijke resultaten na transplantatie onthullen.
4. Planteren van de haarwortels

Het haartransplantatieproces wordt beëindigd door de haarzakjes in de geopende kanalen te plaatsen. In dit stadium moet schade aan het weefsel worden voorkomen door zo min mogelijk contact te maken met de haarzakjes. Zoals u hier kunt zien, is het begin van haartransplantatie met anesthesie. Daarom is sedatie aan het begin van de operatie de belangrijkste factor die uw comfort tijdens de operatie beïnvloedt.
Anesthesie bij haartransplantatie
Anesthesie is de meest pijnlijke fase in het haartransplantatieproces. Anesthesie wordt tegenwoordig op twee algemene manieren toegepast.
1. Naaldanesthesie

Bij deze methode wordt de eerste anesthesietoepassing met een naald gegeven aan de persoon die een haartransplantatie zal ondergaan.
Hoewel deze naalden zeer fijne punten hebben, geven ze een pijn gevoel. Omdat deze anesthesie op de hoofdhuid wordt toegepast, is de waarnemingssnelheid ook iets hoger. Deze methode is tegenwoordig de meest gebruikte vorm van anesthesie, omdat de kosten laag zijn.
2. Anesthesie met druk

Dit wordt gedaan met een apparaat dat is ontwikkeld om de pijn bij het aanbrengen van naaldanesthesie te verminderen en het verdovingsmiddel met druk in de huid kan injecteren.
Dit apparaat wordt met de huid aangeraakt en zet onder hoge druk een meer vloeibare verdovende substantie op het huidoppervlak af.
Daarna wordt anesthesie aangebracht met een naald. In principe wordt dit eerst aangebrachte anestheticum niet homogeen over de huid verdeeld en kan het niet diep doordringen.
Om deze reden kan het pijngevoel in de volgende fasen nog aanwezig zijn. Op dit punt is sedatie een stap voor op anesthesie zonder naald onder druk.

Sedatie-applicatie

Sedation Procedure

Sedatie is eigenlijk een van de meest geavanceerde en belangrijke medische faciliteiten op het gebied van anesthesie, die zelfs bij zuigelingen wordt toegepast.
Sedatie is de toediening van een analgetische werkzame stof aan het lichaam in een geschikte dosis, afhankelijk van de fysieke toestand van de persoon.
Bij deze procedure blijft de persoon bij bewustzijn, maar zijn / haar sensaties worden verminderd.
In de sedatiepraktijk is het een belangrijk punt om een 

Omdat de dosis sedatie zorgvuldig wordt bepaald door de arts op basis van de fysieke activiteit en pijngrens van de persoon.
Kenmerken van zachte sedatie

Soft FUE biedt een hoog comfortniveau aan patiënten en het team.

Belangrijke kenmerken van de sedatie-applicatie die wordt toegepast in de Dr.Serkan Aygın Clinic voor haartransplantatie zijn de volgende:

De patiënt die sedatie heeft toegepast, voelt geen pijn tijdens lokale anesthesie.
De patiënt verliest nooit het bewustzijn.
De patient kan voor de operatie gemakkelijk eten. Eten heeft geen negatieve invloed op sedatie.
De patient kan tijdens het operatieproces aan al zijn behoeften voldoen (zoals naar het toilet gaan, eten en drinken).
Zodra de operatie voorbij is, kan de patiënt zonder problemen terugkeren naar zijn huis of hotel.

De voordelen van zachte sedatie ten opzichte van klassieke sedatie zijn als volgt:
Er is geen sprake van een verstoring van de samenwerking tussen de patiënt onder zachte sedatie en het team.
De patiënt kan in alle stadia van de operatie op een gezonde en tijdige manier worden geïnformeerd.

Zo wordt aan het einde van de operatie meer tevredenheid en tevredenheid bij de patiënt waargenomen.

Sedatie is niet mogelijk zonder controle van de arts

Bij de Dr. Serkan Aygın Clinic wordt sedatie toegediend onder toezicht van een anesthesist en op basis van de resultaten van geïndividualiseerde analyse.
Met andere woorden, de persoon die sedatie krijgt, ondergaat deze procedure als een aparte fase die wordt beheerd door een andere arts dan de arts voor haartransplantatie.
Vóór de procedure dient de anesthesist persoonlijk sedatie toe op basis van de lengte en lichaamsactiviteit van de persoon.
Deze procedure wordt meestal uitgevoerd door een vasculaire toegang tot stand te brengen via de arm. Tijdens de procedure worden het hartritme en andere vitale functies continu gecontroleerd.
Om deze reden is de aanwezigheid van de anesthesioloog in de operatiekamer een zeer belangrijke factor.


Voor en na foto's

U kunt het formulier invullen en direct de voor en na foto's zien. Er wordt automatisch een bericht naar uw mobiele telefoon of e-mailadres gestuurd.

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om verkeer te analyseren.