Na FUE haartransplantatie Na FUE haartransplantatie

nl 2020-03-24 09:46:00 2020-10-28 08:49:24 After Hair Transplantation

After Hair Transplantation

Direct na de operatie: Eerste nacht


Wanneer u na de operatie het ziekenhuis verlaat, wordt er een verband aangebracht op uw donorgebied en draagt 
Kleine korstjes en lichte roodheid in het getransplanteerde gebied en het donorgebied verdwijnen binnen 15 dagen.U kunt na de operatie zwelling, jeuk en lichte pijn voelen.
Deze symptomen kunnen worden verlicht met ijstoepassingen, verzachtende lotions en milde verlichtende medicijnen die door uw arts worden aanbevolen.

Zwelling:Enkele dagen na de operatie is zwelling te zien in het gezicht en meestal rond de ogen. In dit geval kunt u het beste wat ijs op het zwellende gebied leggen. Er is geen speciale medicatie vereist. De zwelling verdwijnt spontaan na 5 dagen.
Jeuk: Jeuk is een teken van verbetering en het is volkomen normaal om dit gevoel 2-3 dagen na de operatie te voelen. Krap niet en kom niet aan het getransplanteerde gebied. Het jeukende gevoel kan enkele dagen aanhouden.
Brandend gevoel: Vooral in het donorgebied kan 4 dagen na de transplantatie een branderig gevoel optreden. In dit geval is het raadzaam om de vochtinbrengende lotion slechts drie of vier keer per dag op uw donorgebied aan te brengen en te wachten tot deze is opgenomen.

 

1. DAG

Symbol of administration of Laser Hair Therapy or PRP
De dag na de operatie wordt in de kliniek een dressing en laserbehandeling van het haar toegepast. Na het wondverzorging wordt het verband op het donorgebied verwijderd.

 

3. DAG

The symbol of hair washing instructionDe haarwasprocedure wordt gestart zoals beschreven met de speciale lotion en shampoo na haartransplantatie die we u hebben voorgeschreven. We zullen een shampoo en lotion aanbevelen en u vertellen hoe u uw haar de komende 15 dagen moet wassen. De haarwasprocedure helpt de hoofdhuid te genezen en de korstjes te verwijderen die zich voordoen.

 

DAG 5-7

The symbol of hair progression after a week 5-7 dagen na de operatie wordt het getransplanteerde haar sterker en kan niet meer van plek veranderen door aanraking. U moet voorkomen dat het beplante gebied en de nagels worden beschadigd. Deze jeuk moet worden gezien als volkomen normaal en een teken van herstel. Daarna zal het nieuwe permanente haar groeien.

 

DAG 15-30

The symbol of getting back to usual appearance in two weeks after hair transplantUw uiterlijk zal binnen 2-3 weken weer normaal worden; Doordat het verschil tussen het getransplanteerde en bestaande haar verdwijnt, krijgt u de onbegrijpelijke indruk dat u een haartransplantatie heeft ondergaan.

Tussen 1-3 maanden

Symbol of the beginning of hair growth after 3 monthsShock haarverlies wordt ervaart in deze periode en dan begint het getransplanteerde haar te groeien.

 

Tussen 4-6 maanden

The symbol represent hair growing in 6-12 monthsIn de 4e maand versnelt het haargroeiproces en rond de 6e maand kan de helft van het verwachte resultaat van de haartransplantatie worden waargenomen.

Tussen 12-18 maanden

The symbol represent that hair growth reaches %99 in 12-18 months In 12-18 maanden ziet u het eindresultaat van uw haartransplantatie. U krijgt de uitstraling van intensiever, langer en dik haar. Het uiteindelijke resultaat verschijnt 12 tot 15 maanden na de operatie aan de voorzijde en 18 tot 20 maanden aan de kruin.

 

Voor en na foto's

U kunt het formulier invullen en direct de voor en na foto's zien. Er wordt automatisch een bericht naar uw mobiele telefoon of e-mailadres gestuurd.

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om verkeer te analyseren.