Pers en prijzen

Parijs - "European Awards in Medicine - Hair Transplant Surgery" -prijs

"21ste Century European Medicine Awards" een van de belangrijkste organisaties in Europa op het gebied van gezondheid, hebben hun eigenaren gevonden.

http://www.theeuropeanawards.eu/premiado/dr.-serkan-aygin-european-award-in-medicine-2019-in-hair-transplant-suergery
Dokter Serkan Aygın in de wereld

Spanje - La Razon 8e prijs voor gezondheidstoerisme Dr. Serkan Aygın-kliniek

Een van de belangrijkste toeristische organisaties van Spanje die La Razon - VD VIAJES Tourism Awards in 2019 voor beste gezondheidstoerisme onderscheiding van Turkije heeft Dr. Serkan Aygın-kliniek gekregen. Deze prijs werd aangenomen namens Dr. Serkan Aygın door zijn echtgenoot Melda Aygın. Nogmaals, Dr. Serkan levert organisaties in heel Spanje Aratravel en vooral, na terugkeer naar hun land van haartransplantatiepatiënten in Turkije, wat hen het recht geeft om operatieve processen te volgen met veel betere gezondheidsdiensten, heeft Dr. Perez ook aanzienlijk bijgedragen. De factoren die onze kliniek deze onderscheiding waardig maakten, zijn de hoge tevredenheid van de Spaanse patiënten die al jaren naar ons land komen, evenals het feit dat er positieve voorbeelden zijn die de haartransplantatiedienst in Spanje wijdverspreid maken en dat veel mensen uit de perswereld hun succes in hun haartransplantatiedienst in hun columns publiceren. https://www.larazon.es/atusalud/turquia-la-mejor-sede-para-el-trasplante-capilar-EP21956772/ https://www.larazon.es/viajes/aratravel-clinica-serkan-la-salud-como-excusa-para-viajar-a-estambul-HD24143646/

Kettingen van vriendelijkheid met Ayşe Arman - 2019

Ayşe Arman, in het kader van het project "een vrouwelijk tintje met goedheid", Dr. Serkan Aygın Clinic en Tissue Medical Center bezocht. Het belangrijkste doel van dit bezoek was om de aandacht te vestigen op ons centrum, dat schoonheid toevoegt aan het zakenleven met een vrouwelijk tintje, en om te laten zien dat de aanwezigheid van vrouwen in het werkende leven goedheid en schoonheid onthult. Ayşe Arman nam ook een klein interview met Dr. Serkan Aygın over innovaties in haartransplantatie en publiceerde dit ook op haar profiel.

Hij bracht ook op zijn agenda waarom mensen uit bijna 150 landen van de wereld die naar Turkije kwamen voor haartransplantatie en wat het inbreng van vrouwen in deze waarde is.

Als gevolg hiervan is het bijdragen aan het werk gericht op het verbeteren van de levens van vrouwen in Turkije om een belanghebbende in dit project te zijn een belangrijke referentie voor ons geweest.

Esquire-Espagne 2019

Álvaro Luengo, een van de Spaanse redacteuren van het wereldberoemde tijdschrift Esquire, schreef een artikel waarin hij de haartransplantatie-operatie beschreef die hij in onze kliniek had, samen met het hele proces.

Hij publiceerde zijn artikel op de Esquire-website en bleef het bijwerken, waarbij hij de verandering in zijn haar in de loop van de tijd observeerde.

Het artikel bereikte in zeer korte tijd tienduizenden lezers en is een van de meest gelezen artikelen over haartransplantatie in Spanje geworden.

U kunt het artikel ook via deze link lezen: https://www.esquire.com/es/injerto-capilar-turquia-caso-real-evolucion-fotos/

esquire-min

Dr. Serkan: The Boss - 2019

Een leuke reclamevideo gemaakt voor Dr. Serkan Aygın Onze medewerkers, die allemaal namens ons werkten, speelden een rol in deze video waarin ons kantoorpersoneel in Spanje en dokter Serkan Aygın het preoperatieve proces uitlegden. Ferdinando, die een video-haartransplantatie overweegt, begint met het onderzoek dat onze vriend deed terwijl hij in een bar zat.

Daarna legt onze medewerker aan Ferdinando die ons kantoor belt, hem de eerste informatie geven. Vervolgens wordt Ferdinando, die de heer Marcello ontmoet, die de leiding heeft over ons Spaanse kantoor, geïnformeerd over het operatieproces.

Daarna komt Ferdinando naar Turkije en ontmoet hier Antonio, de verantwoordelijke van het kantoor in Istanbul. Samen met Dr. Serkan aygın wordt er transplantatie planning ontworpen. Hierna eindigt ons video.

Dr. Serkan Aygin Clinic - Lives of Others Program, Janna Badoevaya - Channel 1, Rusland

De Dr. Serkan Aygın Clinic ontwikkelt zich met de dag.Patiënten uit tientallen verschillende landen van de wereld kunnen hier gemakkelijk een haartransplantatie ondergaan.

Vanwege deze erkenning werd in 2019 een van Ruslands meest populaire shows, het "Life of Others" -team, bezocht en gefilmd. Ze zagen hoe alle processen van haartransplantatie feitelijk stap voor stap werden uitgevoerd en interviewden onze patiënten. Istanbul is een geweldige stad! Dit is niet mijn eerste bezoek, maar elke keer als ik kom, ben ik weer onder de indruk", zei Janna Badoevaya, de producer van de show en de beroemde Oekraïense presentator.

Tijdens de opnames hebben we een van onze patiënten geïnterviewd die een jaar geleden een haartransplantatie had ondergaan in de Dr. Serkan Aygın Clinic. Na een gesprek met Diego, die een haartransplantatie had ondergaan, realiseerde hij zich dat haartransplantatie eigenlijk maar een kleine aanraking was, maar het veranderde zijn leven. Diego zei dat na de haartransplantatie zijn leven op een goede manier veranderde en dat hij erg gelukkig was.

Ik heb eindelijk mijn haar voor het leven,' zei hij, en raadde het iedereen aan. Dokter Serkan Aygın verklaarde dat de haartransplantatie een comfortabele, niet-chirurgische en gemakkelijk toe te passen operatie is.

RAI 3 de belangrijkste nieuwszender van Italië, is in het Dr Serkan Aygın Clinic

Het belangrijkste nieuwskanaal van Italië RAI 3 nieuwskanaal bezocht onze kliniek om de kwestie van haartransplantatie in Turkije te bespreken. In het interview werd er gevraagd waarom Dr. Serkan Aygın de voorkeur heeft in Turkije.

Dr. Serkan Aygun, die meestal buiten de transplantatie op medisch gebied verder denkt, de onderliggende redenen voor het succes van Turkije, werd beschreven met de volgende woorden: "Ik en mijn team in Turkije werken al meer dan 20 jaar alleen op het gebied van haartransplantatie en haarbehandelingen. Om deze reden is het een natuurlijke situatie dat van ons wordt verwacht dat we de beste resultaten ter wereld behalen." RAI 3-kanaalverslaggevers observeerden en filmden ook het haartransplantatieproces van een patiënt. Het haartransplantatieproces en de gevoelens van de patiënt werden gepubliceerd in het nieuwsprogramma.

Lavanguardia - Spain 2018

Het feit dat Serkan Aygın al jaren vanuit Spanje een haartransplantatie bij zijn patiënten uitvoert, blijft de aandacht van de pers trekken. In die zin, in het nieuws dat verscheen in de innovatieve krant La Vanguardia in Spanje, wordt er gezegd dat het succes van Dr. Serkan Aygın bij haartransplantatie geleidelijk toeneemt. Dienovereenkomstig komen er mensen elke dag vanuit Spanje naar Turkije voor transplantatie en worden ze ook opgeroepen voor alternatieve therapieën.

In het nieuws wordt er ook benadrukt dat Dr. Serkan Aygın 3-4 keer per jaar naar Spanje gaat voor seminars of conferenties en hierbij ook zijn patiënten opvolgd die bij deze gelegenheid een haartransplantatie hadden ondergaan en vertrouwen gaf in de postoperatieve follow-up. Het krantenartikel laat zien in hoeverre mate Dr. Serkan Aygın geliefd is. Het krantenartikel laat zien in hoeverre mate Dr. Serkan Aygın geliefd is. https://www.lavanguardia.com/dr-aygin-trasplante-capilar

lavanguardia-min

Quinta Colonna Show - Italy 2016

Dr. Serkan Aygin is ook uitgenodigd voor de populairste tv-show van Italië; Quinta Colonna. Dr. Serkan Aygın reisde vanuit Turkije om het tv-programma bij te wonen, dat live werd uitgezonden. Tijdens de show gaven ook patiënten die een haartransplantatie hadden ondergaan in de Dr.Serkan Aygin Clinic hun mening. Hoewel de Italiaanse producenten onbevooroordeeld leken te zijn, hadden ze tot op zekere hoogte een aantal vooringenomen opvattingen over Turkije. Na de ervaringen en uitingen van de Italiaanse patiënten te hebben gehoord, hadden ze echter de gelegenheid om hun standpunt opnieuw te formuleren. Een patiënt die een haartransplantatie had ondergaan, gaf aan dat hij, na duizenden euro's te hebben uitgegeven voor een Italiaanse arts, Dr. Serkan Aygin had ontmoet; zijn redder.

Dit veranderde de loop van de tv-show in een oogwenk. Toen de patiënt uitlegde dat hij na een slechte haartransplantatie in Italië naar Dr. Serkan Aygin was gekomen om zijn vorige operatie te laten corrigeren, waardoor hij nieuw en mooi haar had, benadrukte hij toen dat Dr. Serkan zijn redder in nood was. Deze uitdrukking was het keerpunt, het meest memorabele deel en het opmerkelijke kenmerk van de tv-show.

İene - La Vacanza Dei Capelli - Italy 2015

De Italiaanse talkshow Iene Show bereidde een programma voor dat het verhaal behandelde van patiënten die van Italië naar Istanbul reisden voor haartransplantatie, waarom ze de voorkeur gaven aan de Dr.Serkan Aygin Clinic en hun hele haartransplantatietraject.

Tijdens het programma deelden patiënten die een haartransplantatie hadden ondergaan bij de Dr.Serkan Aygin Clinic al hun ervaringen tijdens hun haartransplantatietraject in een humoristische sfeer.

Patiënten die hun ervaringen met het ondergaan van een haartransplantatie deelden in het tv-programma 'Journey to Hair Transplantation', hebben beide de weg geëffend voor Turkije om meer erkenning te krijgen en hebben ook gediend als een indicator van het belang dat Italianen hechten aan Dr.Serkan Aygin.

Starlite Gala - Spain 2016

Dr.Serkan Aygin was de 'eregast' op Starlite Gala 2016. Tijdens het evenement ontmoette Antonio Banderas, die de speciale gelegenheid organiseerde, Dr.Serkan Aygin en tijdens hun gesprek informeerde meneer Banderas naar haartransplantatie voor zijn vriend en Dr.Serkan deelde zijn mening en verstrekte ook informatie over de nieuwe toepassingen zoals technologieën die plaatsvinden op het gebied van haartransplantatie.

Door een speciale onderscheiding te ontvangen op het Gala, dat wordt beschouwd als een van de belangrijkste organisaties in Spanje, heeft Dr. Serkan Aygin Turkije opnieuw vertegenwoordigd op het gebied van haartransplantatie.

Facts

Ons kliniek

quality-assurance-image
quality-assurance-image
quality-assurance-image
quality-assurance-image
quality-assurance-image
quality-assurance-image
quality-assurance-image

98

Success Rate

Please Enable Javascript
23

Years of Experience

Please Enable Javascript
49

Worldwide Conferences

10000

Satisfied Patients
Dr. Serkan Aygın in the World

Some of the seminars,
conferences and events

14 December 2019 Spanje Conferentie
4 December 2019 Paris European Medicine Awards
26-27 September 2019 Conferentie in Rome
20 September Bologna, Italië Conferentie
6 September 2019 Italië, conferentie van Venetië
26 April 2019 Italië, Conferentie van Rome
22 February 2019 Koeweit-conferentie
15 Februari 2019 Spanje, La Razon 8e prijs voor medisch toerisme
12 Januari 2019 Bahrein-conferentie
30 November 2018 Spanje, Sevilla conferentie
17 Juni 2018 Sao Paulo, Brazilie conferentie
5 Mei 2018 Conferentie in Boekarest, Roemenië
24 Maart 2018 Conferentie Napels, Italië
24 Februari 2018 Conferentie Milaan, Italië
11 November 2017 Oviedo, Spaanse conferentie
3 September 2017 Conferentie in Rome, Italië
2 September 2017 Conferentie Napels, Italië
25-27 Mei 2017 Milaan, tentoonstelling voor medisch toerisme, Italië
3 Mei 2017 Prijs voor meest succesvolle haartransplantatiearts, Unimpeded Life Foundation, Istanbul
18 Maart 2017 Conferentie in Beiroet, Libanon
23 Oktober 2016 Lecce, Italië conferentie
22 Oktober 2016 Bari, Italië-conferentie
21 Oktober 2016 Conferentie in Palermo, Italië
17 Oktober 2016 Premios Escaparate, speciale gast Dr. Serkan Aygın, Sevilla, Spanje
11 September 2016 Conferentie Napels, Italië
10 September 2016 Conferentie in Palermo, Italië
9 September 2016 Civitanova Marche , Italië conferentie
6 August 2016 Starlite Gala, Special Guest, Marbella, Spanje
5 June 2016 Clinica Coec, conferentie in Barcelona, Spanje
4 June 2016 Colegio de Medicos, conferentie in Madrid, Spanje
22 Mei 2016 El Cajon, Californië, VS, Videoconferentie
7 Mei 2016 Lozan, Zwitserland conferentie
20 Maart 2016 Conferentie in Rome, Italië
19 Maart 2016 Conferentie Napels, Italië
30 Januari 2016 Conferentie in Sevilla, Spanje
29 Januari 2016 Conferentie in Madrid, Spanje
27 September 2015 Conferentie Napels, Italië
26 September 2015 Conferentie in Rome, Italië
19 April 2015 Conferentie in Sevilla, Spanje
18 April 2015 Conferentie Napels, Italië
17 April 2015 Conferentie in Milaan, Italië
12 April 2015 Conferentie Napels, Italië
11 April 2015 Conferentie Sicilië, Italië
10 April 2015 Conferentie in Sevilla, Spanje
22-25 Januari 2015 EMITT, TUYAP Fair and Exhibition Center, Istanbul, Turkije
5 Oktober 2014 Conferentie in Ljubljana, Slovenië
4 Oktober 2014 Conferentie Venetië, Italië
3 Oktober 2014 Milan, Italy conference
3 Mei 2014 Conferentie in Milaan, Italië
22 Maart 2014 Erbil, Irak-conferentie
1 Maart 2014 Koeweit-conferentie
11 Januari 2014 Conferentie in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
14 December 2013 Conferentie in Doha, Qatar
8 November 2013 Conferentie in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten

Voor en na foto's

U kunt het formulier invullen en direct de voor en na foto's zien. Er wordt automatisch een bericht naar uw mobiele telefoon of e-mailadres gestuurd.

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om verkeer te analyseren.